6 februarie 2020

Cel mai inedit concurs - Gentleman Solitaire

     De ceva timp mă gândesc la organizarea unui concurs care să promoveze zona în care hălăduiesc de când m-am născut. Noroc cu bicla că m-a mai scos din oraș, că organizam cursa în jurul blocului. Așa, va fi prin județ, cu ceva urcare, coborâre desigur, plat și fals plat, vânt de morcov, asfalt neted, gravel ca la Strade Bianche, ceva drum bombardat ca la Arenberg și multă pădure. Sper eu să fie puține mașini în ziua cea mare. Care zi nu știu exact când va pica, o să mai analizez calendarul competițional ca să nu ne suprapunem cu Monsieur Ciocan și al lui RGT sau alte concursuri tari de mtb sau chiar cu ruda mai mare, Gentlemen's Race. Dar sigur va fi în primăvară, aprilie sau mai, mai contează și vremea.
     Cumva, înca nu sunt hotarat dacă va fi o cursă de șosea și atat, poate în aceeași zi va fi și una de mtb+gravel, pe alt traseu, bineinteles, dar cu același punct de start/sosire.
     Formatul va fi asemănător Gentleman's race, doar că se va alerga solo. Pleci la cât vrei, notăm ora, ajungi când poti, facem calcul și gata timpul. Deocamdată nu am sponsori, așa că nu știu ce premii se vor acorda. Vreau să fie o cursă familială, cu pasta și pizza party la sfarșit, ceva beri, suc, cafea și prăjituri, poate și un grătar. Eh, sună a GR sau nu!?
     In perioada următoare voi face ture prin județ ca să gasesc ruta ideală. Poate traversări de râuri, căi ferate sau poduri de sfoară, peisaje idilice combinate cu urcări infernale. Să fie ashea, de povestit și răs-povestit nepoților!
Cry me a river and I will build you a bridge

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu