9 februarie 2020

Cine e pe primul loc!?

     Vă rog să nu răspundeți cu "Aaaaadi! Aaaaadi!" că nu vă mai las să ascultați manele! E vorba de fratele meu, Wout van Aert, care a reușit să obțină o super-victorie, chiar dacă a lipsit Mathieu van der Poel. Unii ar putea comenta negativ, dar pe Wout îl doare la RedBull, victoria e victorie! A pornit din rândul 3 și a avut de muncă să poată lupta pentru un loc pe podium. Eu măcar atât îmi doream, un podium. Dar cumva, sorții au luat o gură din licoarea care îți dă aripi și l-au blagoslovit pe Wout cu o problemă mecanică asupra celui cu care se lupta pentru primul loc. Am reușit să am o logică?! 😊😊😊😊
     Ideea e că dacă Hermans nu avea buba la schimbător, nu știu cât de sigur era Wout de victorie. Dar nici nu mai contează. Din turul 4, van Aert a preluat conducerea și a fugit de parcă furase Bianchi-ul celeste! Am avut emoții până la sfârșit, pentru că îmi doream mai mult decât el să câștige, zău!
     O victorie mare pentru moralul de început de sezon, mai ales că se apropie clasicele de primăvară și acolo Wout are pretenții! Ca noi toți de la el, de altfel!
     Kom op, Wout!
p.s. mai lăsați fotbalul și băgați curse de ciclism, fie ele pe șosea sau în offroad!



Uite și un link acilișea:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu